Rólunk

Continue

A Megafilm Kft. 1997-ben alakult, mára pedig egész cégcsoporttá nőtte ki magát, kiegészülve a Megafilm Service Kft- vel, a Hungaricom és TV com Kft-vel.

Cégcsoportunk célja, hogy olyan eredményes üzleti tevékenységet folytassunk a hazai filmgyártás területén, mely egyrészről visszahozza a nézőket a magyar filmekre, másrészről pedig – az eddigiektől eltérően – üzleti alapokra helyezi a magyar mozgóképgyártást.

A Megafilm Kft. a mozi- és játékfilmek, a Megafilm Service Kft. főként a televíziós sorozatok, tévéfilmek gyártásért felel. Az élő magazinműsorok és dokumentumfilmek a Tv Com Kft-hez tartoznak. Míg a filmek forgalmazásáért és értékesítéséért a Hungaricom Kft. felel.

A játékfilmfilmgyártás mellett a cégcsoportunk a legjelentősebb hazai dokumentumfilm-gyártók közé tartozik. 1999-től napjainkig mintegy 250 dokumentumfilmet készítettünk, főleg az MTVA és a Duna TV részére.

A MEGAFILM Kft. 1997-ben történt megalakulása óta vesz részt a magyar filmgyártásban. Az elmúlt 16 év során az általa készített filmeknek több mint 4 millió nézője volt a magyar filmszínházakban, és számtalan nemzetközi fesztiválon mutatták be őket, ahol rangos elismerésekben is részesültek.


maillots football boutique fussball trikots outlet billige fodboldtrøjer fótboltatreyjur maillot de foot venta camisetas de futbol baratas goedkope voetbalshirts maillot foot pas cher maglie di calcio online fotbalové dresy eshop fotbollströjor med tryck stroje piłkarskie maglie basket online nba drakter">nba drakter">nba drakter